Just nu:

Här har det varit tomt ett tag. Jag har helt enkelt prioriterat annat i livet nu när jobbet varit intensivt. Då passar det väl alldeles perfekt att vi kolla över läget just nu med denna enkät från enligt O? Har dock tagit bort de punkter som jag inte har anknytning till. 

Vid sängen: Har en hög innehållandes böcker som är påbörjade men inte utlästa. Däribland Många människor dör som du av Lina Wolff, I tiden av Lyra ekström Lindbäck och Tjärdalen av Sara Lidman. Och så det senaste tillskottet: På drift av Marianne Lindberg De Geer.

På soffbordet: Biografin om Karin Boye som är augustnominerad. Den är enbart soffläsning på grund av sitt enorma format. Behöver sitta och bygga upp den med en kudde. 

På jobbet: En hel hög ungdomsböcker som jag ska gå igenom. Skjuter det på framtiden för att jag vet att jag kommer låna hem en som jag ändå inte kommer orka eller hinna läsa. Borde bara lägga ner dem i biblioteket. 

Borde jag läsa ut: Biografin om Karin Boye såklart! På måndag galan och vi får veta vinnarna! Är så pepp. Ska försöka få ut mina inlägg om de böcker jag hittills läst innan dess, men lovar inget!

Borde jag påbörja: Ett veck i tiden av Madeleine L'engle. Hör olika omdömen om den, men vill så klart se filmen när den kommer och låta boken smälta innan dess så nu är det verkligen på tiden att jag tar tag i den.

Längtar jag efter att få läsa: Den senaste novellix-fyran med kärlekstema. 

3 andra böcker i min TBR-hög: Sapiens av Yuval Noah Harari, The female eunuch av Germaine Greer och Golgata av Sofia Rapp Johansson.