Hej måndag!

Ni verkade uppskatta mitt låtsaslördag-inlägg så himla mycket förra måndagen, att jag kände mig uppmuntrad att göra ett riktigmåndag-inlägg. 


Så, hej måndag - även om det bara är en timme kvar på måndagen! 

Veckans höjdpunkt är på torsdag, för då inleds sommarens läsprojekt på biblioteket: Sommarboken. Så inför den träffen på torsdag eftermiddag plöjer jag en hel del Hcg-litteratur eftersom projektet riktar sig till barn 8-12 år. En målgrupp som jag inte jobbar mot i vanliga fall alltså, men som jag "lånas in till" under sommaren. Så vänta er en hög omdömen om småläskig barnlitteratur! Förra året tipsade jag bara om läskiga böcker, och kidsen var så jäkla pepp och ville ständigt ha mer tips, så i år satsar jag på läskigheter igen. Har småspanat på utgivningen under året så nu de sista dagarna inför sträckläser jag om kvällarna (ingen inläsningstid ni vet, enda nackdelen med mitt jobb) och bara frossar! Och på kvällarna fortsätter jag att sakta ta mig igenom Arnborgs praktverk om Zarah Leander.

I övrigt jobbar jag helg, dvs ett par timmar under lördagen, så på onsdag ska jag förhoppningsvis ta en halv dag ledigt istället för lördagen för att åka hem och gräva klart mitt nya trädgårdsland - om min nacke som jag haft ont i i tolv dagar (jag räknade imorse) tillåter. Någon slags nackspärr som måste ha övergått i någon form av muskelinflammation, oerhört deppigt. 

Sååå. Måndag. Vad är veckans höjdpunkt? 

Kommentera här: