En fint förpackad Selma!

Fick ett sådant himla lässug när en låntagare lämnade tillbaka den här versionen av Selma Lagerlöfs biografiserie att jag efter jobbet gick till bokhandeln och inhandlade den. Har ju alldeles för lång TBR men vad spelar det för roll. Selma har tid att vänta tills jag är redo!

Hej Måndag!

Förra veckan blev vi ankägare och lästiden minskade drastiskt eftersom vi ägnade kvällar åt att bygga ankhus, hägna in och hämta hem förrymda ankor. Nu är de dock säkra på plats sedan igår så igårkväll satt jag i godan ro och läste klart de sista tvåhundra sidorna i Maken. Lyckades även påbörja två nya eftersom den första, Kvinna i avantgardet, var för otymplig för sängläsning. Så just nu slalomläser jag alldeles för många böcker samtidigt för att ha så låg läsmotivation som jag har för stunden. Men vad gör det? Har planerat att ta det ohemult lugnt i veckan och prioritera lästid, så kanske blir fyra tre? eller två? 

Läser just nu 

  • Conversations with friends - Sally Rooney
  • Kvinna i avantgardet - Görel Cavalli-Björkman
  • Oneiron - Laura Lindstedt
  • Det ena i det andra - Monica Schwitter 

Novellix <3 Norrland

 
Har ju helt glömt berätta om de fyra nya novellix-novellerna som landade i brevlådan tidigt i veckan. Hur fina är dem inte? Min sambo tyckte det var deras snyggaste omslag hittills. Har redan läst hela bunten, kunde inte hålla mig, så omdömen kommer att publiceras några söndagar framöver. Kan redan nu skvallra om att Stoor inte gjorde mig besviken!