Hur går det med mina läsmål? (En kvartalsrapport)

  • Läsa minst 104 böcker (dvs snitta två böcker/vecka)
Jag har hittills läst 33 böcker. Det är ungefär 2,5 bok/vecka vilket är mer än väl för att ligga i fas med det här målet! 
  • Läsa minst 12 böcker på engelska (dvs snitta en engelsk bok/månad)
Jag har hittills läst 7 böcker på engelska, vilket även det är absolut mer än väl för att ligga i fas med det här målet! 
  • Beta av min TBR (vem har inte detta som läslöfte? mvh bookhoarder)
Jag har för det mesta under året läst böcker som varit nypublicerade, både som recensionsexemplar och (ajabaja!) nyinköpta. Genom min serievecka fick jag dock betat av lite olästa serier som låg hemma, och kan åtminstone känna att jag betat av åtminstone något. Jag har också läst de böcker jag inhandlat, förutom bokreapaketet där sex stycken var böcker jag inte tidigare läst men jag har dock läst två stycken av dem och känner mig helnöjd med det! Utöver det har jag också läst Kincaid och Angelou som legat ett tag. 
 
 
Sammanfattningsvis är jag helnöjd över mitt läsande. Jag känner verkligen att jag hamnat i en sån där härlig fas i livet där jag har rimlig tid till allt jag vill göra utan att det är betungande. Jag hinner jobba, jag hinner mina ideella engagemang, jag hinner plugga min högskolekurs och jag hinner läsa. 
 
Hur går det med era läsmål? 

Kommentera här: