Vad mitt bokpaket innehöll

 

 

Idag kom min bokbeställning! Så nu spanar vi på innehållet:

• Våga vara operfekt av Brené Brown, som råkar vara en typ av självhjälpsbok. Men jag behöver lite stöd i att hantera mig själv och mina känslor, och Brené Brown känns som en bra husgudinna.
• Granta nr 7, som denna gång har temat service. Fick så bra inspiration från den förra att jag promt måste läsa denna också.
• The princess saves herself in this one av Amanda Lovelace, som är poesi. Har varit dålig på poesiläsandet senaste åren, och ännu sämre på att räkna med det i läslogg och sådär - planerar att ändra på det nu!
• So sad today av Melissa Broder, som är personliga essäer. Mums!
• American Housewife av Helen Ellis, som är en bunt kortare historier om amerikanska hemmafruar i olika skepnader.

WTR - Norstedts vår 2017

Precis när vi börjat grotta ner oss i hösten och njuta ordentligt av höstens utgivning, så kommer Norstedts med sin vårkatalog. Jag gillar Norstedts sätt att be oss hoppa över snön och vinterkylan. Eller åtminstone tänka oss förbi, och ge oss något att sträva efter. Det här lockade mig:

  • Johannes Anyru kommer med nya romanen De kommer att drunkna i sina mödrars tårar.
  • Felicia Stenroth kommer med en diktsamling med titeln En människa tvättar sig ren i en sjö

Don't ligg sömnlös och fönstershoppa..

Igår, efter två sömnlösa timmar i sängen, gick jag helt på impuls när jag fönstershoppade på adlibris. För inte blev det bara drömmar och fantasier, det blev en beställning! Fyra för mig helt obekanta böcker som jag inte heller sett så mycket av i mina flöden. Så det ska bli trevligt att bekanta sig med något helt utan fördomar.

Ni får helt enkelt vänta ut att paketet dyker upp innan jag avslöjar vad jag köpt. Riktigt bloggigt av mig!

(Förresten somnade jag SOM EN STOCK efter att jag la beställningen..)