Augustvinnarna!

 
 
Var på väg hem från jobbet (där vi hade gilmore girls cirkel!!) igår när jag fick ett mail om vinnarna av augustpriset. Så sjukt glad över att Laestadius vann med sin Tio över ett. Den är så fantastisk. Tjatade aslänge om hur bra den var inför min sambo när jag kom hem, som lite trevligt avfärdande sa "du har redan berättat om den, tusen gånger!". Vill nästan läsa den igen nu bara för det! 

Blev också väldigt glad över att De polyglotta älskarna vann, den var min favorit efter Välkommen till Amerika. Jag blev så tagen nämligen, att jag i helgen maxade adlibris Black Friday deal med att köpa Wolffs tidigare bok Bret Easton Ellis och de andra hundarna samt novellsamlingen Många människor dör som du. Hoppas de kommer till helgen så att jag kan grotta ner mig i hennes författarskap efter helgjobbet! 

Om det facklitterära priset har jag ingen koll alls, mer än att jag lyfter på boken varje gång jag är i bokhandeln då omslaget är precis ett sådant som lockar mig. Dessvärre tror jag inte att innehållet lockar tillräckligt för att jag faktiskt ska läsa den. 


Kommentera här: