Bibbloenkät

Det var ett tag sedan jag publicerade ett inlägg senast. Anledningen är helt enkelt att jag inte varit hemma så mycket. Jag har jobbat oförskämt mycket, både kvällar och helger utöver mina dagtimmar och så har jag också varit en hel del på resande fot. Men nu har jag inga resor inplanerade i närmsta framtiden och har första(!) lediga helgen för hela april månad om bara typ ett dygn. Är så pepp. Men jag tänker att vi slänger in denna biblioteksenkät som bara spär på min skam över min bortavaro pga alla olästa böcker.. Hittad hos Bokhora och en hel hord andra bloggare som jag följer.

Antal biblioteksböcker hemma (eller på Paddan) just nu: 38. Jag skojar inte. Har haft alldeles för mycket på min tallrik nu i hela april och därför har detta tal ökat drastiskt. Runt femton böcker skulle jag dock tippa är till skolarbeten som kurslitteratur/referenslitteratur.

Varav utlästa: Kanske fem? Som är till skolarbeten. Annars tar jag faktiskt kontinuerligt med de utlästa böckerna till jobbet.

Reservationer: 6, vilket är förvånansvärt lite. Men vi beställde nya böcker idag, så snart ökar listan drastiskt hehe..

Och av dem längtar jag mest efter: Alla fingrar gröna som är en trädgårdsbok. Är så himla trädgårdsnördig nu på vårkanten när mina frösådder börjar ta sig och jag planerar köksträdgård på nya tomten (som kompletteras med ett växthus nu i maj som jag köpte till mig själv som en klapp på axeln för sjukt bra arbete under förra året).

Senaste inköpsförslaget: Jag önskade faktiskt “Går det åt helvete ska jag ändå dö”, som min kollega hade missat. Vill så läsa den!

Senast utlästa biblobok: Billie av Sara Kadefors. Fantastisk!

Läser just nu: Natt för gott av Jenny Erpenbeck (bibblo), Jag talar om kärlek av Emanuelle Pagano (bibblobok), Håll käften och var söt av Vita Andersen (bibblobok från gymnasiebibblan till ett skolarbete) samt har kvar några kapitel i I tiden av Lyra Ekström Lindbäck (ej bibblo) och Sveket av Birgitta Trotzig (ej bibblo). Uppenbarligen läser jag lite här och var just nu. Har varit väldigt splittrad med resor runt hela landet och sådär. Ska bättra mig. Lovar!


Efter den här helgen…

Kommentera här: