novellix-a-thon

 
 
Nu är sommarmånaderna (snart) här, där vi planerar vår sommarläsning med listor, beställer gigantiska bokpaket från nätbokhandlarna och förfasar oss över brist på lästid. I år blir min planerade sommarläsning en novell om dagen i tolv veckor. Ja, ni hörde rätt. Denna sommar kör jag ett novellix-a-thon!

Jag har, med tanke på att någon gång köra en liten bloggdrive, inte läst en enda av novellerna jag köpt från novellix. Och plötsligt när jag ska slå slag i saken så har det alltså publicerats såpass många att jag har att göra ända fram till den 20 augusti. 

Ni får gärna haka på med att läsa någon då och då. Kanske kan det vissa dagar bli lite bokcirkel-aktigt i kommentarsfältet? Hoppas! Hela listan kommer att publicera i ett separat inlägg under morgondagen, där också varenda minirecension kommer att knytas med en länk i listan varefter de publiceras. Minirecensionerna kommer att publiceras dagligen, men först dagen efter läsdagen. Så första kommer ni att kunna läsa den 2 juni. 

Jag är SÅ pepp på det här!

Inte lika bra som det låter

Minns ni att jag i söndags skrev hur jag började plugga? Haha. Det höll i typ en kvart. Så nu sitter jag här och ska skriva två sidor uppsats i sista minuten. Är halvvägs och hoppas åtminstone på att få tid att skriva några inlägg och böcker jag läst senare ikväll. Håll tummarna för mig! 

drömhörnanHar varit iväg nu i två dagar på sådär sjukt långa 14-timmarsdagar i jobbet. Är så trött och hemlängtig att jag dör. Scenariot ovan va, gief! Där hade jag velat halvligga hela morgondagen och bara ta igen mig. Med ett par katter förstås! 

Bilden har jag för övrigt ingen källa på :(