Blog Tour Award

Blev utmanad av Elina, och nu kör vi: 

The Rules

 1. Pass the tour on up to four other bloggers.
 2. Give your nominees the rules and a specific Monday to post.
 3. Answer four questions about your creative process which lets other bloggers and visitors know what inspires you to do what you do.
  • How does my work differ from others in my genre?
  • How does my writing/creative process work?
  • Why do I write or create what I do?
  • What I’m working on at the moment?
 4. Compose a one-time post on a specific Monday (date given from your nominator).


1. Pass the tour on up to four other bloggers.

Nu har jag letat som en tok efter bloggare som inte gjort denna, och jag vill gärna se vad Stjärtmesen och Blåmesen på Bookbirds har att säga om sin kreativa process. Boklysten. Samt Nakit

2. Give your nominees the rules and a specific Monday to post.
Posta vilken måndag ni vill! 

3. Answer four questions about your creative process which lets other bloggers and visitors know what inspires you to do what you do

How does my work differ from others in my genre?
Jag tänker att skillnaden är att 1) Jag har hållt på i urminnes tider 2) Jag har ingen plan, ingen nish inget bakomliggande tänk.. Det gör mig nog lite sämre än resterande, men vad tusan - it's all fun and games!

How does my writing/creative process work?
Jag är oerhöst impulsiv i mitt bloggande, och bloggar oftast på impuls. Men med dålig hälsa fram till i våras så har jag hamnat lite efter i mitt recenserande så det kanske inte alltid är så bra hehe.. 
Why do I write or create what I do?
Jag älskar böcker, och jag älskar att få prata om dem. Att sitta på mitt rum och läsa utan att prata eller berätta om det slutade jag med för tio år sedan - och jag har ingen plan att gå tillbaks för det här är så jävla mycket roligare. Det är prestationslöst och bara jävligt kul att få inspirera andra med min läsning, och framför allt inspireras av andra!
What I’m working on at the moment?
En recensionsplan. Jag har helt enkelt inte varit i den form att jag har orkat skriva recensioner kontinuerligt, och ju längre tid det tar innan jag skriver - desto sämre blir recensionerna och desto större blir också mitt dåliga samvete. Så jag har arbetat fram (okej det lät som att jag suttit timmar men det tog bara två minuter) en grundplan där vissa dagar är recensionsdagar och på så sätt kan jag planera framåt i större utsträckning = bra om jag har en dtrött vecka. 

Tackohej! 

Kommentera här: