Skämskudde (igen) och tips!

Tog tag i en annan skämskudde i tisdags kväll. Nämligen det att jag haft bibliotekets exemplar av Annas örtagård hemma sedan jul ungefär, eftersom jag slår och slår i den ungefär varje gång något händer mina trettioelva örter.. Har varit nära att klicka hem den flera gånger, men prioriterat andra böcker istället och helt enkelt varit lite för snål. Ack denna snålhet. Så i Tisdags... TILLFÄLLIGT SLUT! Vad gör man då?

- Surfar in på bokbörsen så klart.

För er som inte vet, är bokbörsen en andrahandsmarknad för böcker. Många antikvariat använder bokbörsen för att bredda sin kundkrets, men också för att nå ut med eftertraktade böcker. Helt rimligt på alla vis anser jag. Och så bra tjänst! Så igår när jag kom hem låg den senaste upplagan av Annas örtagård i min brevlåda, nästan som ny och till bara halva priset som adlibris tog. Så har ni inte använt bokbörsen, gör det! Det är en otroligt finurlig tjänst, och jag har aldrig stött på problem.

Kan nämna att jag även inväntar Vår örtabok av Lesley Bremness, som är KUNG kring örter men också den är slut på förlag. 

Kommentera här: