Semester!Min pappa har varit på besök (han läser just nu gatukatten Bob), jag har fyllt år och så har jag idag spenderat halva dagen på sjukhus. Antal böcker jag läst? Noll. Men resten av min semester har blivit en sjukskrivning med ordinerad "ta det lugnt och drick mycket vatten" så hoppas jag på en hel del läsning. Har läst några kapitel i "The abundance of Katherines" ikväll, och den verkar helmysig. Har dock svårt för fotnoterna, de förstör mitt flyt! 


Semester!
Det här med semester ser jag som tre veckor sovmorgon. Så skönt att ligga i solljuset och dra sig om mornarna, även katterna drar sig för att gå upp! 

Så vad gör jag? Jag fick ett projekt av min svärmor som jag just nu skrapar färg på, och varvar med att läsa ett kapitel av Born Weird i soffan (oftast i sällskap av katt som ni ser ovan). 

Återkommer med bild på projektet när det är klart, och så klart med ett omdöme på Born Weird. 

Laddar inför semester:Om några timmar har jag semester, och den där stunden innan biblioteket öppnade och allt är färdigt, då biblioteket är helt tyst och ens eget. Då gick jag och plockade åt mig lite semesterläsning. Har ingen ambition att läsa alla, men vill gärna ha några i närheten och faktiskt slippa ta mig till biblioteket när jag är ledig därifrån. Ska bli spännande att läsa mer av John Green än bara The fault in our stars.