April april

Ber om ursäkt för det tillfälliga uppehållet. Nog för att jag bloggat urdåligt senaste veckorna (men läst i mängder!), men inte riktigt så dåligt. Min domän låg nere, för jag glömmer alltid av fakturor som kommer på mail. Pinsamt. Men nu funkar allt igen, åtminstone i ett år framöver...
 
Idag är det sista arbetsdagen för den här veckan, då jag ska åka och hälsa på min far tidigt imorgon, och stanna ett par dagar. Det betyder att april-sammanfattningen dröjer någon dag. Men vad har NI läst för bra böcker den här vårvarma månaden? Favoriter? 
 


Just nu:

 
Just nu läser jag Stoner, som av en händelse landade i min brevlåda. Kom in i den DIREKT, och känner sådan oerhörd sympati för Stoner himself. 

Vad läser ni just nu? 

Hur tänkte ni nu? 
Dålig uppdatering. Skyller helt enkelt på påskkoma, och speciellt med tanke på att jag läste nästan för många böcker och sen har fått samla mig i tanken om vad jag velat läsa.. Vad jag börjat läsa nu får ni se i nästa inlägg ;). I brist på annat så läser jag ofta ungdomsromaner, bland annat den här.. Och jag undrar, hur tänkte ni nu förlaget? För mig som van och god läsare är det svårt att läsa och ta till sig, främst textstilen, men också uppbyggnaden av texten i helhet. Det ska inte vara svårt redan innan man börjat!