GOD JUL

Hoppas ni haft, och fortsätter ha, en trevlig jul. Själv har jag spenderat julen med min far som kommit till min stad för att fira. Vi har ätit gott och allt sånt där. Och på kvällarna har jag läst lite ungdomsböcker som legat och väntat ett tag. 

Hur har ni haft det? 

Temaskyltning:

 
I början av december gick jag bananas på ungdomsskyltningen och satsade på guldiga omslag. Nu dagarna innan jul tröttnade jag plötsligt, och körde på ben och skor. Lite annorlunda tema, och det är även sub-tematiskt per hyllplan. Älskar att få göra sånt här på arbetstid. Så otroligt roligt att få tänka outside the box.

Har ni tips på andra roliga temaskyltningar?
 

Mormorsrutor!

 
Den här tiden går jag mest runt och är trött. Energin ligger på noll och jag längtar till dagar med sovmorgon. Så då tänkte jag tipsa om en bokfavorit som kommit till biblioteket. Nämligen den här fina boken om mormorsrutor av Heather Lodinsky. Blir så sugen när jag bläddrar i den, för det är verkligen 150 olika sätt att göra rutor (och cirklar och trekanter och sexkanter och ALLT) och det tipsas om fina sätt att sätta ihop dem och skapa nya mönster. Så roligt att titta i! Och du behöver absolut inte vara gud på att virka för att kunna göra det, men du bör kunna tolka virkbeskrivningar.

Själv är jag sugen på att virka till några fina sittlappar att ha på köksstolarna (som jag drömmer om). Så mitt vinterpepptips till er: virka mormorsrutor!