examen;

igår tog jag examen. Och lustigt nog är bibliotekarierna de enda som blir exalterade över att få böcker på sin examensdag. Jag fick med mig "En dag". Och vi använde böckerna som studenthattar och skrev i dem, för det var vad som kändes rätt och boken kommer därför alltid kännas lite extra speciell. 

Men nu har jag alltså lämnat tre års studier bakom mig, även om jag ska opponera och vara respondent imorgon och kanske inte blir godkänd på min uppsats, så är examen ändå taget och jag insåg det inte själv förrän jag gick dit att igår var dagen. 


Men nu; läsa uppsatser och läsa min egen uppsats. Om och om igen. Sen hoppas vi på det bästa!

The book of lost things;

Jag måste säga att the book of lost things var över förväntan. Är, över förväntan. David har hamnat i en helt annan värld som är skapt av sagor - men inte alls så som vi minns dem! Så du vet inte vad som händer när han stöter på vargen eller de sju dvärgarna!

sommarläsning;imorgon ska uppsatsen in, men imorse tog jag en paus och åkte till PMU och inhandlade lite böcker. femtio kronor fick jag betala för bunten. helt okej. så nu är min sommar räddad, eller åtminstone första semeseterveckan i juli!