Varför jag numera läser utan katt;

 
Medan förra inlägget skrevs, noterade jag en snarkningar. Och se, då hade elsie än en gång valt att somna i sin skolåda. Hon älskar alla former av lådor, och just nu här är nog hennes favorit av alla lådor hon haft. I den här sover hon hela nätter. Så jag har inte mycket till lässällskap i soffan dessa dagar, då hon föredrar sin skolåda...

TVÅ NYA:

 
Idag gick jag förbi myrorna och plockade med mig dessa hem. Vet förresten inte vad jag tycker om att myrorna höjt priset på böcker, och nu tar lite vad de känner för. I alla fall; två helt nya författare och jag har inte hört något om någon av böckerna. Ska bli spännande. 
 
Har ni läst någon av dessa? 

Cirkeln;

Jag föll för alla hyllningar av Cirkeln, och nu är den laddad på min ipod som ljudbok och får göra mig sällskap under tråkiga ensamma arbeten på jobbet istället för sommarradio. Jag har kommit ungefär halvvägs, skulle jag väl tro. I alla fall om man följer antalet spår. Vad tycker jag då? 

Jag kom inte in i hela svängen förrän de möttes där i parken under den röda månen. Då fick jag gåshud och slutade nästan jobba för att bara lyssna. 
Sen föll det tyvärr in i det lite alldagliga igen. Det är inte wow, men jag gillar det ändå. Vi får se vad som händer, helt enkelt!