nytt; äktenskapsbrott:

 
Jag älskar älskar älskar att läsa Åsa Ericsdotter. Skäms nästan över att jag missat att denna släppts, som tur är trillade senaste ViLäser ner i brevlådan idag och jag såg detta. Så nu är den på väg hem till mig. Längtar!

Har ni läst den? 

bakom bokstaden;

Tänkte, att jag mitt i allt det här sommarbokspratandet och semesterläsningar kan berätta om mig själv. Mycket för att jag inte alls har läst så mycket som jag önskat (är inne i tredje boken denna månaden). Så, ett par småsaker, som för att ta bort anonymiteten i den här lilla stan: 

-Jag älskar rosa köksartiklar. Har rosa stekpannor, kastruller, köksredskap, durkslag.. ja, nästan allt är rosa. Jag må tycka om mycket rosa, men har för det mesta begränsat denna fabless till köksartiklar. 

-Jag köper ett par skor nästan varje gång jag får lön. Jag är av en de där skogalningarna. Har fler par skor än vad jag har böcker av ryska författare i hyllorna. 
 
-Min familj består av mig, min far och mina katter. 

-Jag dricker inte kaffe. 

-Stod i valet och kvalet mellan att läsa litteraturvetenskap och bibliotekarie, ångrar inte en sekund att jag valde att bli bibliotekarie! 
 
-Hatar att steka mat i stekpannor.

kattuppdatering;

 

Den orangea lilla hankatten som jag talade om. Han är nu två veckor ifrån att flytta hit, så i tisdags hälsade jag på honom. Såhär söt var han då. Och det är nu bestämt att han ska heta Bruce, som i Bruce Wayne (Batman). Jag är inte den som döper katter efter karaktärer, utan till det som känns bra. Och Bruce är den tuffa i sin kull, och vem känner jag som är tuff? Jo, Batman. Men Batman är inget namn för en katt. Men Bruce, det är ett namn för en katt. Men det blir mest att man uttalar det som Brus eftersom det känns bättre då.