Återhämtning

Fick en bok på lådan igår. Och idag är den utläst och jag känner mig... uttömd. Hela själen och hjärtat var med i läsningen och nu känner jag samma intensiva kärlek och sorg som i boken. 

Ska bara återhämta mig från läsningen, så återkommer jag sen!

Bokbloggskatten Bruce och Biblioteksjobb:

 
Bruce har blivit en äkta bokbloggskatt. Han ligger i knät och sover medan jag läser (just nu tvillingsystrarna av Tessa De Loo). 

Och precis när jag tagit denna bilden, så ringde min telefon och jag fick veta att den där arbetsintervjun jag hade förra veckan.. Jag fick jobbet! Så det blev inte mycket mer läsande efter det. Kunde inte fokusera på någonting. Nu är det i alla fall bestämt att jag flyttar till en tillfällig bostad på lördag, och börjar jobba på måndag. 

Är så nervös att jag spricker. Ett biblioteksjobb är mitt, och jag föll för hela verksamheten direkt när jag var där och hoppades verkligen att jag skulle få det, och så får man det! Ibland tar livet sina vändningar. Och bokstaden? Bokstaden kommer hänga med. 

bruce i bokstaden:

 
Bruce har flyttat hem. Han är sötast i världen, och just nu är alla tre kissarna här hemma rädda för varann och sniffar på varann i smyg. Men Bruce säger hej hej till er läsare av bokstaden!