äntligen!;

äntligen har uppsatsen tagit fart! igår trillade dokument in i min inkorg, och jag kan påbörja min analys. nu behöver jag bara dokument från två bibliotek till, men det är två veckor kvar tills det börjar krisa sig så just nu har jag det ganska bra. just nu läser jag och letar efter särskilda tematiseringar i dokumenten från stockholm, sen ska jag skriva. målet är att stockholm ska vara klart i slutet av nästa vecka, håll tummarna för det!

läsning i uppsatstider:

sen påsken har jag varit i ett slags uppsatsdvala. jag kan inte göra mycket mer än att skriva bakgrund, och titta på de tre dokument jag har i nuläget. för, ironiskt nog är min uppsats nu beroende av bibliotekariers informationssökning. jag ska ha dokument från år tillbaks, och ännu har jag inte fått några. så vad kan jag göra? finslipa det arbete jag redan har, om och om igen. och svettas. känna: en månad till deadline. och jag har inte ens påbörjat min textanalys. vet inte om jag lyckas bli klar. är fruktansvärt orolig. 

däremellan händer inte mycket läsning. jag gör annat. så som rensar den enorma vinden hemma, eftersom vi ska lämna barndomshemmet och vinden är ju som inte helt obekant alltid full av skit. så jag rensar. jag har börjat simma. jag gör helt enkelt allt för att slippa tänka på uppsatsen. men kvällarnas lästid finns fortfarande, bara det att jag är så utmattad att jag lyckas läsa ett kapitel och sen slocknar jag. pojkvännen har fått plocka boken från mig ett par gånger de senaste veckorna.

Påskläsning;

 

 

Fick den här på posten lagom till påskhelgen. Så, mina ursprungsplaner på att plugga större delen av tiden (då det inte blir påskmiddag och inget släktkalas mm) är nu satta i andrahand. Det är ju mycket roligare att läsa!