FLICKAN I SKOGEN;

Tidigare i veckan spanade jag lite second hand, då jag hade lite tid att döda innan det var dags att ta tåget hem. Då sprang jag på den här för en tia!

RADHUSDISCO;

Idag var det vårmarknad, trots att det inte alls kändes som vår och regnet inte alls var långt borta. Det är egentligen inget speciellt med vårmarknad, bara lite extra trevligt att komma bort. Fick köpt mig något händigt som ett cykellås! Men det var inte det jag skulle berätta, utan att bokaffären hade lite vårmaknadspriser, så jag passade på att köpa Morgan Larssons Radhusdisco för ungefär samma pris som adlibris erbjuder, och det tackade jag inte nej till. 
Morgan Larsson är ju med i radio, i själva verket Krister i P3. Jag brukar alltid lyssna på P3. Det är den kanalen jag har ställt in mina hörselkåpor på jobbet i, radion i tvättstugan, radion vid sängen och radion i bilen. Jag lever och andas P3. Och Morgan är en fantastisk berättare i radio, så jag har länge tänkt läsa hans bok för jag tvivlar inte på att han skulle kunna omvandla detta till bokform. 

Funderar till och med att pausa min läsning av Brott och Straff för att ta mig igenom den här.

LÄSPLANER;

bokbloggosfären har kretsat kring läsplaner det senaste dygnet. och bokbabbel frågar vad läsplanen inför sommaren är. jag har ingen konkret läsplan. men jag ska försöka läsa de tunga böckerna jag har i min bokhylla, eftersom de tar onödig vikt om man skulle packa dem i resväskan när man far till island. så på listan ligger bland annat två böcker av joyce carol oates. utöver det finns inget planerat.

dock har jag bestämt att jag får göra en beställning på adlibris, eftersom jag saknar nya böcker så fruktansvärt nu när jag försöker läsa mig igenom min bokhylla.
har ni andra några läsplaner inför sommaren?