LÖRDAGSGLAD;


för att den här videon gör mig lite lördagsglad, även om jag själv får lite prestationsångest över allt arbete som ligger bakom.

BLONDE;

Har lyckats fatta tycke för Blonde! Jag sprang in på högskolebiblioteket efter en föreläsning och plockade med mig den svenska pocketversionen. Och hur dumt det än låter, så var det språket som var problemet. Fastnade otroligt fort i den svenska versionen när jag påbörjade där jag avslutade i den engelska versionen, och det fascinerar mig.

Har tänkt på det där, och kanske kan det vara det att det ibland är lite för mycket onödigheter i Blonde, och att min skumläsning inte är lika bra när jag läser engelska som när jag läser svenska.

MURAKAMI;

Jag har ett sådant extremt sug efter att köpa hem ett gäng Murakami böcker. De är ju världens finaste. Dock har jag lovat mig själv att inte köpa böcker (även fast jag klickade hem en skönlitterär bok idag, som är till en skoluppgift, biblioteken hade nämligen inte den boken i sina sortiment - fail) förrän jag har kommit en bra bit in i de olästa jag har här hemma. 

Jag har lust att kasta ut alla olästa böcker genom fönstret. Och sätta mig här sen igen och bara klicka hem två-tre stycken Murakami. Jag tänker inte ens gå in på adlibris och spana in vilka jag vill ha dock. För då kommer jag aldrig kunna motstå min impulsiva sida. 

.