PUSTA UT;

Just nu sitter jag här, och kan äntligen pusta ut. Kursen är avslutad. För idag gjordes salstentan (som jag förövrigt tror jag klarat galant) och det innebär att den intensiva perioden med en enorm hemtenta, den stora salstentan och de två seminarierna är över. Jag känner en sådan extrem lättnad, att jag i helgen ska plocka fram alla de böcker jag velat läsa och verkligen läsa precis vad jag vill! 
Innan dess måste jag dock städa. Det leder lätt till förfall här hemma när jag är uppe i tentaplugg, och nu har det varit så i två veckor på grund av hemtentan och sen denna salstenta. Så, städa it is. Sen tror jag ni kan gissa vart ni hittar mig!

Ciao!

BOB;

Jag kan inte säga att jag gett upp läsandet av krig och fred (även om jag skulle vilja), det är bara det att det känns helt omöjligt. Så ikväll tog jag fram Vips så blev det liv av Bob Hansson istället. Lite mer lättsam läsning; som även går att ta med sig på tågresorna till och från skolan!

HÖSTIGA BOKPRISER;

Ingen har ju missat nobelpriset. Inte ens jag, som haft så fullt upp med annat. Mario Vargas Llosa, som sagt, och jag tycker alltid det är lika spännande med nya personer som dyker upp och vinner. För själv har jag inte läst något av honom, inte ens hört talas om honom faktiskt, vilket gör det extra spännande. Det är ju lite som det brukar vara. Men många andra i bokbloggsvärlden hade ju läst honom innan! Jag väntar innan jag läser, brukar köpa en pocket eller så, vilket är lite svårt när de tar slut inom en kvar och böckerna först släpps nya inbundna, vilket är lite att ta i för min arma studentplånbok! Så jag inväntar pocket släppen, men tills dess ser jag fram emot att läsa om alla andras upplevelser av hans skrivande. 

Men nu till augustpriset, som är ett av mina favoritpris inom bokvärlden. Av de nominerade i den skönlitterära klassen så har jag bara läst en; darling river. Och hoppas ju självklart den vinner, men, jag tycker dock att den inte känns så typisk för augustpriset. Jag kan inte riktigt svara på vad det är, men jag tvivlar på att den vinner oavsett hur mycket jag önskar att den gör det. Men, jag kan ju hålla tummarna för det!