PRECIOUS;

Jag plockade åt mig Precious ur bokhyllan, och har redan tagit mig igenom halva boken. Så det var inte mig det var fel på. Jag är lite lätt skräckslagen av scenariot i Precious. Ni vet själva vad den handlar om? En sextonåring som väntar sitt andra barn med sin pappa, vilket känns helt ovant för mig. 

Nu återgår jag till boken.

NEJ..

Nej, det går bara inte.. Jag får ingen läslust av Mot Fyren. Jag är 150 sidor in och vill. verkligen. inte. läsa. mer. Så jag tar en paus. Jag ska gå till bokhyllan och välja ut något annat att läsa. För det har gått dagar utan att jag längtat efter att sätta mig ner och läsa. Nu tvingar jag mig själv att läsa. Så nu, som sagt; paus i Mot Fyren.

WOOLF;

Det var kämpigt att ta sig igenom Gavaldas Lyckan är en sällsam fågel, men jag gjorde det och imorse vände jag sista bladet. För att sedan påbörja Virginia Woolfs Mot fyren; som jag försökt påbörja en gång tidigare utan direkt resultat. Hittills kan jag inte uttala mig, eftersom jag varit upptagen med så mycket annat under dagen att jag helt enkelt inte haft tid att läsa mer än ett par kapitel. 

Men nu blir det lästid innan jag släcker för dagen.