PAPPALÄSNING;

Jag är totalt uppslukad av uppsatsskrivandet och min förkylningsfeber som jag försöker hålla borta på alla sätt, men lite tid finns det allt att blogga! 

Det är såhär, att min pappa börjat läsa igen. Jag tror han läst tre-fyra böcker nu sedan i somras. Och häromdagen var hans böcker slut, så jag erbjöd mig att hitta en bok till honom. Och eftersom han läst massa böcker om andra världskriget - han är lite krigfixerad - så jag kom ganska snabbt att tänka på De fattiga i Lodz. Jag köpte ju boken, men har inte haft tid själv att läsa den. Jag fastnade runt femtio sidor in. Jag kände att den kunde falla honom i smaken, och visst gjorde den det! Han slukar den i väldigt stora bett! 

Visst blir man glad när man lyckas tillfredsställa andras läslust?

Kommentarer:

1 jennifer,:

jag blir så nervös av att tipsa favoritböcker till andra. det är sällan jag får tillbaka samma enorma reaktion som jag förväntar mig. jag har två vänner som lånat 'kafka på stranden' av mig & inte ens tagit sig genom hälften. bara en sådan sak.

2 Stjärtmes:

Hej, jag ville bara önska dig ett gott nytt år i efterskott och god fortsättning, och allt det där. Hoppas du mår bra och att du uppdaterar snart. Din blogg var en av de bästa upptäckterna jag gjorde förra året.

Kommentera här: